Sea Ray 250 SSE

Den typ av kontroll och spänning du får av Sea Ray Sun Sport-serien är allt annat än typiska. Dessa båtar är starka nog för att hantera de mest extrema aktiviteterna men också perfekta för att koppla av och njuta med vänner. Med dess iögonfallande design, Mercury motorpaket och all dess teknik kommer en Sea Ray Sun Sport-modell imponera på många plan. Finns hemma våren 2021.

Läs mer (Extern Sida)

Sea Ray 190 SPX

Sea Ray ger den perfekta lösningen med den prisvärda och sportiga SPX 190. Denna aggressiva idrottare låter dig njuta av havet med den typ av komfort och prestanda som din familj önskar. Kombinationen av en rymlig interiör, perfekta materialval, bekväm hantering och elegant design ger en båtupplevelse utöver allt annat till ett pris som är avsett att rymma familjens budget. Upptäck havets i en Sea Ray SPX 190. Finns hemma våren 2021.

Läs mer (Extern Sida)

 

Sea Ray 350 SLX

En riktigt bra upplevelse på vattnet börjar med större umgänge. Fler vänner, mer familj, mer utrymme, mer kraft, lättare och roligare. Sea Ray SLX 350 levereras i alla avseenden. En utomhusbar, stort utrymme med eleganta detaljer samt intelligenta funktioner kombinerat med smidigheten i Axius-joystick system, tar dina upplevelser till en ny nivå. Kort sagt, SLX 350 slår allas förväntningar.

Läs mer (Extern sida)

Låt oss kontakta dig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Marine Concept AB

Telefon: 0510-140 90

E-post: info@marineconcept.se

Adress: Truvegatan 7

531 40 Lidköping