NYHET!

Världspremiär för helt nya Sea Ray SPX-Serien! Först ut är SPX 210 som fått ett helt nytt utseende. Kontakta oss för att boka din båt till sommaren 2024!

Välkommen!

Hos oss hittar ni nya Sea Ray, Cranchi, Brig & Carisma Tender. Vi erbjuder också båtförmedling, båtförvaring samt ett brett sortiment av utvalda begagnade båtar!

Vi köper, säljer, byter samt förmedlar båtar till hela Sverige!

Cranchi Yachts

Nyhet! Nu säljer och marknadsför vi nya båtar även från Cranchi Yachts! Det är en av världens största båttillverkare som erbjuder något för alla från 26 till 78 fot!

Läs mer (Extern Sida)

Carisma Tender

Vi är återförsäljare för den holländska tender tillverkaren Carisma Tender. Det är välbyggda exklusiva snipor med antingen inbyggd dieselmotor, inbyggd utombordare eller också en elmotor.

Läs mer (Extern Sida)

Bilförsäljning

Vi har också bilförsäljning som en del i verksamheten, vilket betyder att vi enkelt och smidigt kan ta din bil i byte vid båtaffär eller byta in din båt vid en bilaffär.

Läs mer (Extern Sida)

Spabad

Vi är återförsäljare för det amerikanska kvalitetsmärket Premium Leisure Spas som fått många Best of Class Awords. Med ett stort lager och många modeller kan vi erbjuda snabb leverans och spabad i alla storlekar. Läs mer om våra modeller i vår webbutik nedan.

Läs mer (Extern Sida)

Låt oss kontakta dig

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kontakta oss

Marine Concept AB

Telefon: 0510 140 90

E-post: john@marineconcept.se

Adress: Truvegatan 7

531 40 Lidköping

Hitta hit

Ring för tidsbokning.