Välkommen!

Marine Concept AB är stolta återförsäljare för Sea Ray, Brig & Carisma Tender. Vi har många års erfarenhet av även begagnade båtar i alla storlekar och ett brett kontaktnät i hela Sverige, men också utanför Sverige i hela Europa. Därför kan vi erbjuda båtar helt efter era önskemål och krav.

Kontakta gärna oss angående båtköp eller båtförsäljning, vi hjälper er hela vägen!

1/4

Carisma Tender

Vi är återförsäljare för den holländska tender tillverkaren Carisma Tender. Det är välbyggda exklusiva snipor med antingen inbyggd dieselmotor, inbyggd utombordare eller också en elmotor. Dessa båtar skräddarsys efter önskemål gällande färger, tillbehör samt motorval. Välkomna till oss för att uppleva dessa båtar!

Läs mer (Extern Sida)

2/4

Våra Bilar

Vi har också bilförsäljning som en del i verksamheten, vilket betyder att vi enkelt och smidigt kan ta din bil i byte vid båtaffär eller byta in din båt vid en bilaffär.

Givetvis kan vi även hjälpa dig med försäljning eller hitta en bil enligt dina önskemål med hjälp av våra kontakter. Hör av dig till oss för mer information!

Läs mer (Extern Sida)

3/4

Spabad

Vi är återförsäljare för det amerikanska kvalitetsmärket Premium Leisure Spas som fått många Best of Class Awords. Med ett stort lager och många modeller kan vi erbjuda snabb leverans och spabad i alla storlekar. Hos oss finns Premium Spas för syn. Läs mer om våra modeller i vår webbutik nedan.

Läs mer (Extern Sida)

4/4

Låt oss kontakta dig

Kontakta oss

Marine Concept AB

Telefon: 0510 140 90

E-post: info@marineconcept.se

Adress: Truvegatan 7

531 40 Lidköping

Hitta hit

Ring för tidsbokning.