Sea Ray 190 SPX

Sea Ray ger den perfekta lösningen med den prisvärda och sportiga SPX 190. Denna aggressiva idrottare låter dig njuta av havet med den typ av komfort och prestanda som din familj önskar. Kombinationen av en rymlig interiör, perfekta materialval, bekväm hantering och elegant design ger en båtupplevelse utöver allt annat till ett pris som är avsett att rymma familjens budget. Upptäck havets i en Sea Ray SPX 190.

Läs mer (Extern Sida)

Sea Ray 270 SDX

SDX 270 är utrustad för otrolig stabilitet, komfort och hantering. Sea Rays specialdrivna konstruktion omfattar allt från ett precisionsgjutet skrov ända ner till detaljer som styrskärmar som minimerar bländning på mätare och valfri, mjuk SeaDek simplattform som vilar under foten. Så för passagerare i alla åldrar som vill njuta av havet, umgås med nära och kära eller helt enkelt fånga dagens sol, inspirerar SDX 270 långvariga intryck.

Läs mer (Extern Sida)

Sea Ray 350 SLX

En riktigt bra upplevelse på vattnet börjar med större umgänge. Fler vänner, mer familj, mer utrymme, mer kraft, lättare och roligare. Sea Ray SLX 350 levereras i alla avseenden. En utomhusbar, stort utrymme med eleganta detaljer samt intelligenta funktioner kombinerat med smidigheten i Axius-joysticken, tar dina upplevelser till en ny nivå. Kort sagt, SLX 350 slår allas förväntningar.

Läs mer (Extern sida)

Låt oss kontakta dig

Kontakta oss

Marine Concept AB

Telefon: 0510-140 90

E-post: info@marineconcept.se

Adress: Truvegatan 7

531 40 Lidköping